Blog chevron right Other

Transkribavimo Paslaugos

Christopher Nguyen
Christopher Nguyen
Posted in Zoom Feb 11 · 14 Feb, 2024
Transkribavimo Paslaugos

GoTranscript, įkurta 2005 metais Lietuvoje, tapo viena didžiausių transkribavimo ir vertimo paslaugų agentūrų pasaulyje. Su beveik 20,000 profesionalių transkribuotojų, redaktorių ir klientų aptarnavimo specialistų komanda, GoTranscript siūlo 100% žmogaus atliktas transkribavimo paslaugas, garantuodama ne tik aukštą kokybę, bet ir saugumą bei konfidencialumą.

Kokybė, Greitis ir Saugumas

GoTranscript klientams siūlo išskirtinį patikimumą ir kokybę, kurios pagrindą sudaro keturių žingsnių procesas: transkripcija, peržiūra, redagavimas ir kokybės patikra. Tai leidžia pasiekti iki 99% tikslumo. Visas procesas garantuoja, kad jūsų garsiniai ir vaizdiniai įrašai bus verčiami į tekstą su didžiausia atidumu ir profesionalumu.

Platus Paslaugų Spektras

GoTranscript teikia transkribavimo paslaugas įvairiems įrašams: nuo konferencijų, seminarų, internete paviešintų medžiagų, interviu, mokomųjų ir reklaminių įrašų iki posėdžių įrašų. Be to, kompanija siūlo subtitrų kūrimo, tekstų vertimo ir garso vertimo paslaugas įvairiomis kalbomis, įskaitant lietuvių.

Prieinamos Kainos ir Nuolaidų Sistemos

GoTranscript pasižymi konkurencingomis kainomis, pradedant nuo $0.84 už minutę transkribavimo paslaugų, ir siūlo įvairias nuolaidas, įskaitant mokinių, ne pelno organizacijų ir "žaliosios" iniciatyvos nuolaidas. Taip pat yra lojalumo programa pastoviems klientams, leidžianti mėgautis dar geresnėmis kainomis.

Klientų Atsiliepimai

GoTranscript klientų atsiliepimai kalba patys už save: daugelis pabrėžia paslaugų greitį, kokybę ir klientų aptarnavimo efektyvumą. Klientai, pavyzdžiui, teigia, kad transkribavimo paslaugos yra ne tik patogios naudoti, bet ir suteikia puikius rezultatus, pranokstančius lūkesčius. Daugelis jų yra patenkinti, kad gali gauti tiksliai transkribuotus tekstus per trumpą laiką ir už prieinamą kainą.